torstai 17. toukokuuta 2012

There is no content, just a hint of inspiration




Automatka kruunautui lihapullilla ja terassikalusteilla. Kokoaminen oli yhtä itsenäisyyden ja omatoimisuuden juhlaa. Minä ja ei-minun-Makitani sauhusimme yhdessä ja saimme aikaiseksi sohvamaisen divaanin. Siis tällaisen epämääräisen nurkkauksen, joka tulee kasvamaan, nyt kun olen todistanut itselleni, että terassillani on vielä tilaa.



Lalalalalaaa Ikea Inspirations!



Ja vaikka torkahdinkin iki-ihanan Porco Rosson eteen niin kaikki oli hyvin. Kahden ja puolen tunnin yöunille selviää yllättävän pitkälle seuraavaan iltaan.



Tanssitunnilla sotkin lattiat vereen haljenneine jalkapohjineni ja mietin omaa motivaatiotani ja suhdettani onnistumiseen. Pitäisikö alkaa harrastamaan lajeja, joissa pelkkä osallistuminen on itsensä ylittämistä ja kauneus sitä, kun pääsee maaliin ja saa halata jotakuta tärkeää ihmistä? Tavoitteeksi maraton? Entisenä kestävyysjuoksijana ei jaksa innostaa… ehkä.

Huomenna taas töitä, ihastuttavaa. Viikonlopun suunnitelmattomuus tai lähinnä lukkoonlyömättömät suunnitelmat saavat minut tuntemaan oloni kevyeksi, mutta se on täyttä valetta, sillä nautin äskettäin yltäkylläisyydestä vierailureissulla Vantaalle. Raikasta kanasalaattia, luomuruislastuja voihin dipattuna ja jumalaista raparperipaistosta, jonka pintaa koristavat sellaiset mielettömän omituiset isot kauraleseet. Juu ne ovat normaaleja, mutta samalla niin hassuja ja hullunkurisia, kun nehän ovat ihan liian isoja! Luonnonoikkuja, vähän niin kuin minun takapuolenikin.

Kiitos seuralle spontaanisuudesta ja vieraanvaraisuudesta, sekä tietysti Auringon Sillasta. Ja mintusta. Ja no joo - ihan vaan olemassaolosta. Ja kyydistä. Ja kupeista ja sanoinko jo mintusta?

Värimaailmani on alintajuntaisesti yrittänyt piristää minua ja siksi kaikki on limenvihreää. Tuntuu sunnuntailta, mutta tänään on torstai. Siispä tässä torstain tunnelmakuvia.






Kuvassa lempitakkini by Samu-Jussi Koski
ja tassu






Syötäviä tyynynpäällisiä





Siinä ne vaan möllöttävät hassusti




Hajuherneen ensimmäinen verso







Rucolaa ja kynttelikkö



Tunnelma on positiivinen, mutta kovin kovin synkkä. Me kaikkein sekaisimmin olevat voimme olla montaa asiaa samanaikaisesti.

Portishead - The Rip

"Through the glory of life
I will scatter on the floor
Disapointted and sore
In my thoughts I have bled 
For the riddles I've been fed
Another lie moves over"







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti